Et par gode økonomiske tips til julen 2017

Julen er en glad og herlig tid, men den kan også gå hen og koste en del penge.
Her er der to tips til hvordan du henholdsvis kan spare lidt flere penge på julegaverne, men også hvordan du eventuelt let kan finde et godt lån til køb af julegaver.

Black Friday

Et godt tips er Black Friday. Køb så mange af julegaverne m.v. på denne dag, hvor der igen i år helt sikkert vil være masser af rigtig gode tilbud at hente. Sidste år var der mange steder som havde op til 50% rabat på selv ret store ting. Jeg er sikker på du kan spare virkelig mange penge, hvis du planlægger en lille smule, og vælger at købe dine julegaver på denne dag.

Du kan eventuelt finde mere på disse sider:

Black Friday 2017

Og nogle af disse steder har altid gode tilbud på dagen:

https://www.power.dk/black-friday-2017/

https://www.zalando.dk/black-friday/

https://www.bravotours.dk/kampagner/black-friday/

https://www.coolstuff.dk/tag/black-friday

Der er selvfølgelig mange flere steder at gå på jagt i, så tag et kig inde på Startpakke.com, hvis du gerne vil have et overblik over mange af tilbudene.

Lån penge til jul

Til black friday og til julen, kan du måske på kort sigt mangle nogle penge, og så er det jo de hurtige lån du skal have fat i. Tag f.eks. et kig på https://www.broges.dk/ du bør tage et kig. Her har de samlet et overblik over hurtig lån og kviklån. Men husk at tænke dig om inden du låner penge sådanne steder.


Skriv et svar