Kan du spare penge på din bil

En bil koster kassen! Men måske er der nemme penge at spare. Du er sikkert klar over at du bruger penge mange penge på transport hver eneste måned. Men der er faktisk et punkt, hvor der for rigtig mange kan være overraskende mange penge at spare. Området er:

Forsikring af bil

Bilforsikring er den dyreste forsikring for langt de fleste danskere, men alligevel gør mange ikke ret meget for at se om de ikke kan spare lidt penge på at skifte til et andet forsikringsselskab, eller at forhandle lidt om prisen med deres nuværende. Dette burde de! Der kan snildt ligge 1-2000 kr og gemme sig på denne post, hvert eneste år. Tænk på hvor meget man ellers kan få for 2000 kr!

Hvis du alene ved at snakke med et par forsikringsselskaber en time kan spare mere end 100 kr hver eneste måned, hvorfor gør man det så ikke?

Grunden er nok ganske simpelt at vi udskyder det, fordi det lyder kedeligt og langsommeligt. Det går dog hurtigere end man tror. Personligt er det ikke mere end 2 uger siden at jeg havde besøg af en gut fra et ny forsikringsselskab. Han lavede et nyt tilbud til mig på mine forsikringer. Samlet sparede jeg vel lige omkring 1500 kr om året på alle mine forsikringer, men hvad måske er endnu bedre. Jeg fik faktisk samtidig en ekstra forsikring, nemlig ulykkesforsikring, som jeg ikke havde haft før. Så om et års tid har jeg cirka 1500 kr mere på lommen end jeg ellers ville have haft, og jeg ved at jeg er dækket ind, hvis jeg falder og slår mig.

Den største post for besparelse var lige præcis på bilforsikring. Derfor er det bare med at komme op ad startrampen. Klik på linket ovenfor, og få tilbud fra andre forsikringsselskaber, så du også kan spare nogle penge. Det er slet ikke så svært. Gør det dog nu!


Skriv et svar